Werkwijze Domotica Adviesgroep

werkwijze

We lichten onze werkwijze graag toe:

1. Analyse huidige situatie
Om te achterhalen waar u kosten kunt besparen, beginnen we altijd met een analyse van de huidige situatie. We analyseren uw facturen binnen uw bedrijf. Ook bespreken we uw wensen en eisen, en vernemen we graag wat u anders zou willen.

2. Advies op maat
Met de informatie uit de analyse gaan we op zoek naar de beste deal. Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau en kijken alleen naar wat het beste is voor u en uw bedrijf. In onze portaal ziet u in één oogopslag welke deal het beste bij u past. Gaat u akkoord met het advies? Dan regelen wij alles voor u.
Wilt u toch liever bij uw huidige leverancier of provider blijven? Dan kijken we naar welke besparing we daar voor u kunnen realiseren.

3. Evaluatie en toekomst
Een goede klantrelatie is belangrijk voor ons, dus we vernemen graag of het advies voldoet. Loopt u ergens tegen aan? Dan lossen wij het voor u op.
Voordat uw contract of abonnement verloopt nemen we weer contact met u op. We kunnen uw contract of abonnement verlengen of opzeggen, maar kunnen deze ook weer onder de loep nemen. We zullen uw facturen dan weer analyseren en kijken of dit nog steeds de beste deal is voor u.

Wilt u ook een onafhankelijk advies ontvangen? U kunt contact opnemen per telefoon, mail of via ons contactformulier. Hier kunt u direct uw facturen meesturen, zodat we kunnen beginnen met de analyse.

Onze Partners

Nauwkeurigheid en perfectie zijn belangrijk in de markten die we bedienen. Wij zijn van mening dat u de beste providers verdient die er te vinden zijn met de bijbehorende service die u mag verwachten.

Dagelijks bouwen wij aan een netwerk van kennispartners om zelf zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn en u van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit binnen handbereik dus! Hiernaast een aantal belangrijke partners op een rij