Over Domotica Adviesgroep

Wat is Domotica?
Het woord Domotica is een samentrekking van het Latijnse woord voor huis “domus” en informatica,telematica en robotica.
De naam Domotica staat voor alle diensten en automatisering voor in en om uw woning en bedrijf.

Domotica verhoogt het leefcomfort in uw woning en draagt op een efficiënte wijze bij aan slim wonen en werken. Bij domotica draait het niet alleen om de integratie van techniek in de woning (verwarmen, ventileren, verlichten, etc.), maar ook om de integratie van diensten en service van buitenaf naar de woning toe (internet, alarmeren, telefoneren, televisie kijken, energie.).

Persoonlijk en onafhankelijk advies voor kostenbesparing
Domotica Adviesgroep is een onafhankelijk adviesbureau en de meest betrouwbare en objectieve partner als het gaat om het realiseren van optimalisaties en besparingen in de telecom- en energiesector. Wij richten ons zowel tot kleine, middelgrote als grote ondernemingen maar ook particulieren kunnen beroep doen op ons advies.

Op welke producten en diensten kunt u onder andere besparen?

  • Internet, tv, telefonie
  • Energie
  • Mobiele abonnementen
  • Verzekeringen
  • Zonnepanelen (binnenkort)
  • Led verlichting (binnenkort)

Mond-tot-mond reclame

Bij Domotica Adviesgroep kiezen we voor Mond-tot-Mond reclame als belangrijkste middel om onze dienstverlening uit te breiden.

Vraag 100 willekeurige mensen om u heen wat de sterkste vorm van reclame is en u zult ervaren – voor zover u het zelf nog niet had geconcludeerd – dat het mond-tot-mond reclame is. Ieder mens beveelt aan en ieder mens gaat vaak af op die aanbevelingen.

Wat maakt dat we als consument naar een bepaald restaurant of naar een bepaalde film gaan ? Juist: mond-tot-mond reclame. En het liefst door mensen die het dichtst bij ons staan. Het draait namelijk allemaal om vertrouwen. Indien iemand uit uw directe omgeving u aanbeveelt om bij Domotica Adviesgroep een mogelijke besparing te laten checken, dan zal u hier toe eerder geneigd zijn, dan aanbevelingen door middel van televisie reclame.

Aanbevelen is de meest pure vorm van reclame. Aanbevelen doen we alleen indien we ergens zeer tevreden over zijn en niemand beveelt zijn directe omgeving iets aan, wat niet goed is.

Het grootste belang van Domotica Adviesgroep en onze besparingsadviseurs is een meer dan tevreden klant. Aangezien wij geloven in mond-tot-mond reclame, zijn wij dus afhankelijk van tevreden klanten. Alleen als de klant zeer tevreden is, zal hij/zij ons aanbevelen bij zijn of haar netwerk.

Domotica Adviesgroep

Domotica Adviesgroep stelt uw belang altijd voorop en denkt actief met u mee. Daarom horen we in een persoonlijk gesprek graag wat u beweegt en wat uw wensen zijn. In onze dienstverlening gaan we niet over één nacht ijs. Als sparringpartner staan we naast en achter u, ook als het moeilijker wordt. Bovendien geven we altijd openheid van zaken en een helder en eerlijk advies.

Persoonlijk advies

Één aanspreekpunt voor alle vaste lasten. Wij helpen u om optimale dienstverlening te ontvangen. Daarnaast zorgen wij dat u ieder jaar de beste aanbieder hebt. U hoeft niet ieder jaar zelf op zoek naar een nieuwe deal.

100% onafhankelijk

U krijgt gegarandeerd 100% onafhankelijk advies. Wij zijn niet afhankelijk van bepaalde providers, maar kijken hoe welke deal voor u het beste is.

Beste deals

Veel mensen realiseren niet dat je op je vaste lasten al snel €1000 per jaar kunt besparen. De moeite waard lijkt ons zo! Onze adviseurs van Domotica Adviesgroep nemen samen met u uw lasten door en laten u zien waar u kunt besparen.

Overstapservice

Dankzij onze handige overstapservice hoef je zelf bijna niks meer te doen. Wij begeleiden je stap voor stap.