Onze diensten

Onafhankelijk advies
Om de meest interessante oplossing te vinden is het belangrijk om te vergelijken maar met de jungle aan providers, pakketten, tarieven en promoties wordt het er voor u als gebruiker niet eenvoudiger op. Voor de ondernemer anno 2016 is Domotica Adviesgroep de aangewezen partner. Als onafhankelijk specialist adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze voor uw energie, telecom en verzekeringen. Domotica Adviesgroep werkt nauw samen met de leveranciers, hetgeen automatisch leidt tot scherpe prijzen. Om u als klant volledig objectief en dus onpartijdig bij te staan zijn wij dus niet gebonden aan één bepaalde operator, leverancier en/of technologieën.

Energie

In deze tijden is het nodig om op bedrijfskosten te besparen, vooral op een kostenpost zoals energiekosten. Domotica Adviesgroep bekijkt en vergelijkt of u uw huidige energiekosten kunt terugbrengen door over te stappen naar een andere energiemaatschappij.

Domotica Adviesgroep zoekt naar een voordelige en passende leverancier
Op de energierekening vind u drie hoofdposten: levering, netwerk- of transportkosten en belasting. Door over te stappen naar een andere energieleverancier kunt u al snel flink besparen op de leveringskosten.
Domotica Adviesgroep zoekt naar een voordelige en passende leverancier voor uw bedrijf. We analyseren uw huidige facturen en bespreken uw voorkeur en ervaring. Op basis van deze informatie brengen we een onafhankelijk en gratis advies uit. Gaat u akkoord, dan regelen wij de rest. Wij werken alleen met gerenommeerde zakelijke partners om u de beste kwaliteit te kunnen bieden.
Voor een passend energie advies op maat kunt u ook contact opnemen via het contactformulier. U kunt meteen uw facturen insturen, zodat wij direct kunnen beginnen met de energie-analyse.

energyyy
internet2

Internet, televisie, vast bellen

Als u wilt overstappen van internetprovider dan zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Er zijn talloze aanbieders met talloze aanbiedingen. Maar welke is voor u de beste? Dat hangt af van vele factoren, zoals het aantal televisies dat u in huis of in uw bedrijf wenst aan te sluiten. De mate waarin gebruik wordt gemaakt van internet, welke extra televisiezenders wilt u? Ook voor het bellen zijn er verschillende mogelijkheden.

Gedurende het adviesgesprek inventariseren wij uw wensen en persoonlijke situatie. Wij houden rekening met uw wensen en voorkeuren. Vervolgens laten wij u zien welke aanbieders er leverbaar zijn op uw specifieke adres. Gezamenlijk komen wij voor u tot de beste match. Uiteraard kan onze adviseur uw keuze direct voor u in orde maken, zo hoeft u zelf niets te doen.

Verzekeringen

Binnenkort meer informatie..

verzekeringen
zonnepanelen

Zonnepanelen

Binnenkort meer informatie

Onze Partners

Nauwkeurigheid en perfectie zijn belangrijk in de markten die we bedienen. Wij zijn van mening dat u de beste providers verdient die er te vinden zijn met de bijbehorende service die u mag verwachten.

Dagelijks bouwen wij aan een netwerk van kennispartners om zelf zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn en u van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit binnen handbereik dus! Hiernaast een aantal belangrijke partners op een rij